Ergonomis Gamer mewah putar pu kulit racing ngarep PC komputer kantor game kursi

Katrangan singkat:

Fitur

  • Gamer ergonomis putar mewah pu kulit balap ngarep PC komputer kantor game kursi (GF6009)
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • Lift gas Kelas 4 80mm, Base Metal 350mm, lan kastor nilon 60mm.
  • Nylon Baking varnish armrests lan dhasar jog

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket Pengiriman: 83X65X32CM
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Kepuasan para pembeli dadi fokus utama. We uphold tingkat konsisten profesionalisme, kualitas, kredibilitas lan ndandani kanggo Supplier Reliable Low High Back Black Full Mesh Metal Frame Swivel Task Desk Staff Kursi Kantor Furnitur Cina Modern kanggo Omah/Sekolah/Gaming/Dining/Hotel/Hospital/Komputer, Perusahaan kita darmabakti kanggo menehi prospek kanthi solusi gedhe lan mantep kanthi rega adol sing kompetitif, nggawe saben pelanggan puas karo layanan kita.
Supplier Reliable Perabot Kantor China, Furnitur, Sajrone pirang-pirang taun, kanthi solusi berkualitas tinggi, layanan kelas siji, rega murah banget, kita entuk kapercayan lan disenengi para pelanggan. Saiki barang dagangan kita adol ing saindenging domestik lan luar negeri. Thanks kanggo dhukungan pelanggan biasa lan anyar. We saiki produk kualitas dhuwur lan rega competitive, welcome pelanggan biasa lan anyar kerjo bareng karo kita!

Kualitas kredit sing bisa dipercaya lan peringkat kredit sing apik minangka prinsip kita, sing bakal mbantu kita ing posisi paling dhuwur. Adhering menyang tenet saka "kualitas pisanan, konsumen paling dhuwur" kanggo Diskon grosir China Popular Recliner Gaming Racing Kulit Ergonomic Kantor RGB Kursi, "Kualitas 1st, Price tag paling terjangkau, Dhukungan paling" bakal dadi semangat bisnis kita. We Sincerely welcome sampeyan temtunipun mbayar riko kanggo bisnis kita lan rembugan bebarengan perusahaan!
Diskon grosir Kursi Gaming China, Kursi Komputer RGB Racing, Amarga stabilitas produk, pasokan pas wektune lan layanan tulus, kita bisa ngedol produk ora mung ing pasar domestik, nanging uga diekspor menyang negara lan wilayah, kalebu Timur Tengah, Asia, Eropa lan negara lan wilayah liyane. Ing wektu sing padha, kita uga nindakake pesenan OEM lan ODM. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngladeni perusahaan sampeyan, lan nggawe kerjasama sing sukses lan ramah karo sampeyan.

Ergonomic Gamer luxury swivel pu leather racing home PC computer office gaming chair

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita