Carane Tuku Kursi Gaming, Apa Sing Kudu Digatekake?

1 katon ing limang cakar

Saiki, ana telung jinis bahan lima cakar kanggo kursi: baja, nilon, lan paduan aluminium. Ing babagan biaya, paduan aluminium>nilon>baja, nanging bahan sing digunakake kanggo saben merek beda-beda, lan ora bisa diarani kanthi sewenang-wenang yen paduan aluminium luwih apik tinimbang baja. Nalika tuku, iku gumantung apa materi tembok saka tabung limang rahang iku ngalangi. Bahan kursi game limang cakar luwih akeh lan luwih kuat tinimbang kursi komputer biasa. Lima-cakar kursi game account Sejatine bisa nanggung luwih saka siji ton, kang bisa nyukupi kabutuhan kabeh kedhaftar. Yen banget lancip utawa materi limang rahang punika boten cecek, Sejatine ora masalah karo beban statis prewangan, nanging prewangan mbukak cepet miskin lan kekiatan uga bakal deteriorate. Rong model ing gambar kabeh nilon limang cakar, kang luwih apik ing Mirit.

2 Deleng isine

Akeh wong bakal ngomong, kenapa aku kudu tuku kursi e-olahraga? Bantal kursi e-olahraga atos banget nganti ora kepenak kaya sofa (rendering dekorasi sofa).

Nyatane, amarga sofa banget empuk lan lungguh ing ndhuwur, dhukungan saka pusat gravitasi wong kasebut ora stabil. Pangguna asring mindhah awak kanthi sengaja utawa ora sengaja kanggo nemokake keseimbangan lan stabilitas awak sing anyar, mula lungguh ing sofa suwene nggawe wong ngrasakake nyeri punggung, lemes, lemes, ngrusak syaraf bokong.

Kursi game umume nggunakake potongan busa, sing cocog kanggo lungguh ing wektu sing suwe.

Sejatine ana rong klasifikasi spons, spons native lan spons regenerated; spons stereotypes lan spons biasa.

Spons daur ulang: Minangka bisa dideleng saka gambar ing ngisor iki, spons daur ulang yaiku daur ulang lan gunakake maneh kethokan industri. Nduweni mambu sing aneh, bisa uga ngemot zat sing mbebayani lan mbebayani kesehatan. Rasa lungguh sing ora apik, gampang deform lan ambruk. Umume, kursi sing murah ing pasar nggunakake spons daur ulang.

Karang asli: sepotong spons, ramah lingkungan lan higienis, alus lan nyaman, perasaan lungguh sing apik.

Spons stereotype: Umume, kursi komputer biasa jarang nggunakake spons stereotype, lan mung sawetara kursi game merek sing nggunakake. Biaya spons stereotyped luwih dhuwur. Perlu mbukak cetakan lan mbentuk siji potong. Dibandhingake karo spons non-shaped, Kapadhetan lan resilience sing nemen apik, lan iku luwih awet. Umumé, kursi kanthi kapadhetan sing luwih dhuwur nduweni daya tahan sing luwih apik lan rasa lungguh sing luwih nyaman. Kapadhetan spons kursi game biasa yaiku 30kg / m3, lan kapadhetan kursi game merek kaya Aofeng asring luwih saka 45kg / m3.

Nalika milih kursi game, disaranake milih spons sing bentuke asli kanthi kapadhetan dhuwur.

3 Deleng kerangka sakabèhé

Kursi game sing apik umume nggunakake proses pigura baja terpadu, sing bisa nambah umur kursi lan kinerja beban kanthi lengkap. Ing wektu sing padha, uga bakal nindakake pangopènan cat piano kanggo balung supaya ora kena pengaruh karat ing uripe. Yen sampeyan lagi blanja online, sampeyan kudu nggatekake manawa pabrikan wani nempatake struktur kerangka ing kaca produk. Yen sampeyan ora wani malah nampilake struktur balung internal, sampeyan bisa Sejatine nyerah tuku.

Babagan pigura bantal, ana telung jinis ing pasar: kayu sing direkayasa, strip karet, lan pigura baja. Saben uwong ngerti yen papan kayu sing direkayasa minangka sintesis sekunder, nduweni kapasitas beban sing kurang, lan ngemot zat sing mbebayani. Sawetara kursi game mirah Sejatine nggunakake iki. Yen sing sethitik luwih apik, sampeyan bakal nggunakake band karet ijo, kang bisa duwe sawetara mbalek dening band karet, lan iku bakal aran alus nalika lungguh ing kursi. Nanging, akeh jalur karet kasebut ora bisa menehi tulangan, lan gampang cacat sawise nggunakake jangka panjang, sing mengaruhi umur layanan.

Biaya sing luwih dhuwur yaiku kabeh bantal dikuatake karo bar baja, kekuwatane luwih seimbang, lan kapasitas bantalan bantalan saya tambah apik.

4 katon ing backrest

Beda saka kursi biasa, kursi game umume duwe punggung sing dhuwur, sing bisa nuduhake gravitasi saka sisih ngisor utomo; desain kurva ergonomis mburi bisa nggawe kontur awak pas alamiah. Tegese mbagekke bobot saka mburi lan mburi pupu menyang jog lan mburi kursi kanggo nyilikake koyo ora nyaman saka titik meksa.

Umumé, sandaran kursi game sing saiki ana ing pasar minangka bahan pu. Kauntungan saka materi iki yaiku rasa nyaman lan katon dhuwur. Kerugian iku ora breathable, lan pu gampang hydrolyzed nalika kapapar banyu, nyebabake kulit PU kanggo kokain.

Kanggo nggawe serep kanggo shortcoming iki, akeh kursi game bakal nggawe sawetara nginggilaken ing bahan sing, panutup film protèktif njaba pu, kang hidrolisis-tahan pu. Utawa nggunakake pvc komposit setengah pu, pvc lapisan ndhuwur wis dijamin karo pu, ora seepage banyu, dawa nggunakake wektu, ing wektu sing padha pu ditutupi, alus lan luwih nyaman saka pvc biasa. Pasar saiki duwe telung tingkat 1, 2 lan 3 taun. Kursi game merek umume nggunakake level 3.

Yen sampeyan pengin milih kursi game sing digawe saka pu, sampeyan kudu milih kain sing tahan hidrolisis.

Nanging, malah kain pu sing paling apik ora kaya kain bolong ing babagan permeabilitas udara, saéngga manufaktur kaya Aofeng uga bakal ngenalake bahan bolong, sing ora wedi karo rasa panas ing mangsa panas. Dibandhingake karo kursi komputer bolong biasa, iku luwih tahan kanggo mulet lan alus. Proses tenun luwih rinci, lan uga dilengkapi bahan tahan api lan liya-liyane.


Wektu kirim: Nov-04-2021