Silla De Oficina de Cuero Silla Gamer Rosa Kursi Eksekutif Komputer Pink Klasik

Katrangan singkat:

Fitur

  • Silla De Oficina de Cuero Silla Gamer Rosa Kursi Eksekutif Komputer Klasik Pink(GF6036)
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • 80mm Kelas 4 gas lift, 350mm basis Nylon, lan 60mm castors nilon.
  • Nylon Baking varnish armrests lan dhasar jog

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket: 83*33*65 cm
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Saiki kita duwe klompok revenue, staf desain, kru teknis, tim QC lan klompok paket. Saiki kita duwe prosedur aturan sing ketat banget kanggo saben proses. Uga, kabeh buruh kita wis pengalaman ing printing subyek kanggo Pabrik OEM kanggo China 2021 Kursi Gaming Murah PU Kursi Kantor Anji PC Gamer Kursi, We warmly welcome kanca bisnis cilik saka kabeh lapisan saka gaya urip, ngarep-arep kanggo nggawe loropaken lan koperasi bisnis nggawe kontak karo karo sampeyan lan entuk tujuan win-win.

Pabrik OEM kanggo Kursi Eksekutif China, Kursi Dxracer, Sugeng rawuh ing perusahaan, pabrik lan showroom kita ing ngendi nampilake macem-macem barang sing bakal dikarepake. Kangge, iku trep kanggo ngunjungi situs web kita, lan Staff dodolan bakal nyoba sing paling apik kanggo kurban layanan sing paling apik. Priksa manawa sampeyan hubungi kita yen mbutuhake informasi luwih lengkap. Tujuane yaiku mbantu para pelanggan supaya bisa nggayuh tujuane. We are efforts gedhe kanggo entuk iki win-win kahanan.

Solusi kita diakoni sacara wiyar lan bisa dipercaya dening pangguna pungkasan lan bisa uga nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan saka Pabrik digawe panas-sale LED Pasar Grosir Sillas Moves karo Monitor China Computer Gaming Chair Ms-901, We Sincerely welcome konsumen saka kabeh liwat planet kanggo ngunjungi kita, karo kerjasama multifaceted kita lan nindakake proyek bebarengan kanggo nggawe pasar anyar, nggawe win-win apik tenan long run.
Pabrik digawe panas-adol China Cadeira Gamer, Silla Gamer, Kanthi tim personel sing berpengalaman lan pinter, pasar kita kalebu Amerika Selatan, AS, Timur Tengah, lan Afrika Lor. Akeh pelanggan wis dadi kanca sawise kerjasama apik karo kita. Yen sampeyan duwe syarat kanggo produk apa wae, hubungi kita saiki. We are looking nerusake kanggo krungu saka sampeyan rauh.

Silla De Oficina de Cuero Silla Gamer Rosa Classic Computer Pink Executive Chair(GF6036) (1) Silla De Oficina de Cuero Silla Gamer Rosa Classic Computer Pink Executive Chair(GF6036) (6)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita