Babagan Kita

Anji Jifang Furniture Co., Ltd.

Iku koleksi pangembangan, produksi, pangolahan, dodolan lan perdagangan. Pabrik kita kalebu area sing kira-kira 20,000 meter persegi.

We spesialis ing perabot kantor modern lan produk kayu.Perusahaan kita dumunung ing Anji, Zhejiang. Transportasi trep kanggo kaluwihan lokasi.Kita jejer ing sisih wétan Shanghai, kidul menyang Hangzhou, cedhak karo Hangzhou.

Kanthi pembangunan lan akumulasi pirang-pirang taun, Laika duwe tim penjualan lan manajemen sing berkualitas, lan wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan. Kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Swedia, Spanyol, Prancis, Inggris, Rusia lan ing.

ANJI JIFANG FURNITURE CO., LTD diadegaké ing 2019 minangka perusahaan dagang. Pabrik kita kerjo bareng karo kalebu area 12.000 kothak meter ', kalebu 10000 kothak meter' workshop lan 4000 kothak meter bangunan kantor. Saiki kita duwe loro anggota technical sing tanggung jawab kanggo pangolahan khusus, siji personel Manajemen senior lan siji produk riset. personel.Kapasitas produksi taunan perabot kantor meh 200.000 set. We wis ing Furnitur kanggo 3 taun lan specialized ing prodhuksi kabeh jinis kursi game lan kursi kantor. Kita misuwur kanthi kualitas unggul, rega kompetitif, kerajinan kelas siji, paket aman, lan pangiriman cepet. Mula, kita bisa nyukupi panjaluk sampeyan lan duwe basis pelanggan sing akeh. Produk kita adol kanthi apik ing AS, Spanyol, Swedia, Rusia, Jepang Australia lan sapiturute. Kajaba produk kita dhewe, kita nyedhiyakake layanan OEM lan uga nampa pesenan sing disesuaikan. Kita wis ngembangake desain kanggo para pelanggan ing Spanyol Swedia, Jepang lan sapiturute lan produk kita populer ing pasar luar negeri. Kita bakal nyedhiyakake produk sing luwih apik kanthi macem-macem desain lan layanan profesional. We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi perusahaan kita lan kerjo bareng karo kita ing basis saka keuntungan bebarengan long-term. .Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg. We are looking nerusake kanggo nampa priksaan rauh.

Layanan

Budaya Perusahaan

Semangat perusahaan

Percaya diri, disiplin diri, dandan diri! Kerjasama win-win!

Staff

Wong-oriented, tim enom wani kerja keras! Nggawe lingkungan kerja sing apik lan prospek pangembangan karyawan; Urip nganti wektu!

Pelanggan

Kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur lan nilai dhuwur saka produk lan layanan profesional, kanthi tulus lan kekuatan kanggo menang pangerten, bab lan dhukungan saka pelanggan;

007290018169

Kenapa milih kita?

1 . produk kualitas apik kita bisa kurban!
2. rega banget competitive kita bisa kurban!
3. Good layanan kita bisa kurban!
4. Cepet respon kita bisa kurban!
5. OEM / ODM kita bisa kurban!

Tur Pabrik

office-room-zoon-
sample-proudction-room-
factory-buliding-
assembly-zoon-
s
raw-material-warehouse-zoon-
package-room