Kursi game Iskur premium Razer mudhun menyang paling murah Amazon $350 (rega asli $499)

Amazon nawakake kursi game Razer Iskur kanthi rega $349.99. Cocokake karo Best Buy ing GameStop. Beda, solusi dhuwur iki regane $ 499 ing Razer. Tawaran dina iki nandhani rekor paling murah kanggo Amazon. Kesepakatan iki mung dikalahake dening promosi Best Buy 1 dina sing ditawakake khusus dening anggota Totaltech (keanggotaan $ 200 saben taun, sinau luwih lengkap ing kene). Yen sampeyan wis nggoleki kursi game utawa kursi kantor sing paling dhuwur, kesepakatan ing Razer Iskur saiki bisa uga angel digatekake. Nduwe "dukungan lumbar lengkap" amarga kurva pinggul sing bisa diatur kanthi lengkap. Razer milih pirang-pirang lapisan kulit sintetik tinimbang kulit PU, sing dipercaya "luwih kuwat lan luwih awet." Bantalan sing padhet sajrone proses kasebut nyedhiyakake "rasa bengkak" sing bisa "dibentuk kanggo ndhukung wangun awak sing unik".
Yen regane isih rada dhuwur kanggo sampeyan, priksa kursi game kulit OFM, sing regane $98. Wis kabeh pad, bisa diputer 360 derajat, yen sampeyan butuh papan liyane, lengen bisa flipped munggah. Bantal iku contoured lan bisa ditemokake ora mung ing mburi nanging uga ing njero headrest lan lengen.
Amarga kita ngomong babagan peralatan game, apa sampeyan ndeleng keyboard mekanik nirkabel Logitech G915 mudhun dadi $ 200? Iki minangka salah sawijining promosi pengurangan rega Logitech liyane, lan saiki kasedhiya kanthi gampang, kanthi rega diwiwiti $30. Priksa pandhuan kita kanggo dagang game PC paling apik kanggo ndeleng apa maneh sing narik kawigaten sampeyan.


Wektu kirim: Nov-22-2021