Kursi Kantor Kursi Kantor Kulit Fabirc Pu Kulit sing bisa diatur kanthi murah

Katrangan singkat:

Fitur

  • Kursi Kantor Kulit Fabirc Pu Kulit Berkualitas Tinggi Yang Dapat Disesuaikan Gamer Sandaran Tangan Balap Kursi Gaming (GF8054)
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (nyetel munggah lan mudhun)
  • Lift gas kelas 3 100mm kanthi tutup 3 lapis, dasar nilon 300mm & Kastor Nilon
  • Sandaran tangan nilon berlapis kain PU & bolong

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket: 58*27*57 CM
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

"Adhedhasar pasar domestik lan nggedhekake bisnis ing luar negeri" yaiku strategi peningkatan rega Pabrik Kanggo China 2021 Kursi Komputer Gamer Gaya Balap Anyar Kursi Game Kantor Balap, Tim teknis profesional kita bakal sepenuh ati ing layanan sampeyan. We Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi situs web lan perusahaan lan ngirim kita priksaan.

Rega Pabrik Kanggo Kursi, Furnitur China, Kanthi inovasi sing terus-terusan, kita bakal nyedhiyakake barang dagangan lan layanan sing luwih penting, lan uga menehi kontribusi kanggo pangembangan industri mobil ing omah lan ing luar negeri. Pedagang domestik lan manca disambut banget kanggo gabung kanggo tuwuh bebarengan.

Tujuan kita yaiku kanggo nawakake produk kualitas apik ing kisaran rega sing kompetitif, lan dhukungan paling dhuwur kanggo klien ing saindenging jagad. We are ISO9001, CE, lan GS certified lan strictly netepi specifications kualitas apik kanggo Diskon Biasa China Komputer Dhuwur Dhuwur Gaming Kursi Kursi Gamer Nyaman Gaya Balap Profesional, Kita wis disiapake kanggo menehi saran ndhuwur ing designs siji kang pesenan kanthi cara profesional yen sampeyan butuh. Ing sawetoro wektu, kita tetep ngembangake teknologi anyar lan mbangun desain anyar supaya sampeyan bisa maju ing bisnis iki.

Kursi Gaming China Diskon Biasa, Kursi Balap karo Footrest, Kita setya nyukupi kabeh kabutuhan lan ngrampungake masalah teknis sing bisa sampeyan temoni karo komponen industri sampeyan. Barang sing luar biasa lan kawruh teknologi sing akeh ndadekake kita dadi pilihan sing disenengi kanggo para pelanggan.

gaming Chair GF8054 (1)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita