Dhuwur Back Ergonomic Swivel PU Kulit Kantor Racing Komputer PC Gamer Kursi Gaming

Katrangan singkat:

Fitur

  • Dhuwur Putar Ergonomis PU Kulit Kantor Balap Komputer PC Gamer Kursi Gaming (GF8010)
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • Lift gas kelas 3 100mm kanthi tutup 3 lapisan
  • Sandaran tangan nilon dilapisi PU & meshfabric

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket: 69*32*59 cm
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Kita pitados bilih kemitraan ekspresi ingkang dipun danguaken punika biasane asil saka kualitas dhuwur, entuk manfaat ditambahaké pitulungan, sugih ketemu lan kontak pribadi kanggo Supply OEM China Grosir Mesh Kain Silla Komputer Gamer Kantor Staff Kursi Staff, "Nggawe Produk lan solusi saka Quality Gedhe" bisa uga. tujuan langgeng organisasi kita. Kita nindakake upaya tanpa wates kanggo ngerteni maksud "Kita Bakal Tansah Selaras karo Kabeh Wektu".

Suplai Kursi Kantor OEM China, Kursi Kain, Priksa manawa sampeyan kanthi serius ngirimake syarat sampeyan lan kita bakal nanggapi sampeyan kanthi cepet. Saiki kita entuk klompok teknik sing berpengalaman kanggo nglayani kabeh kabutuhan rinci. Sampel gratis biaya bisa dikirim ing kasus sampeyan kanthi pribadi kanggo ngerti informasi luwih akeh. Ing upaya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, manawa sampeyan kudu serius hubungi kita. Sampeyan bisa ngirim email lan hubungi kita langsung. Kajaba iku, kita welcome kunjungan menyang pabrik saka sak ndonya kanggo luwih ngerti organisasi kita. nd barang. Ing perdagangan kita karo pedagang saka pirang-pirang negara, kita biasane netepi prinsip kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan. Iku bener pangarep-arep kita kanggo pasar, dening joint efforts, saben perdagangan lan paseduluran kanggo kauntungan bebarengan kita. We look nerusake kanggo njaluk pitakonan Panjenengan.

gaming Chair GF8010 (1)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita