Murah Dhuwur Back Putar PU Kain Kantor Racing Komputer PC Gamer Gaming Kursi

Katrangan singkat:

Fitur

  • Murah Putar Putar PU Kain Kantor Balap Komputer PC Gamer Kursi Gaming (GF8039)
  • Lengen sing bisa dipindhah sing dilipat munggah (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • Amply empuk kalebu armrests (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • Lift gas kelas 2 100mm kanthi tutup 3 lapis Dasar Nilon 300mm & Kastor Nilon
  • Sandaran tangan nilon berlapis kain PU & bolong

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket: 69*32*59 cm
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Elingi "Pelanggan awal, Berkualitas tinggi", kita nindakake kanthi rapet karo klien lan menehi layanan pakar sing efisien lan spesialis kanggo OEM / ODM China China 2021 Kualitas Silla Gamer Rosada Lounge Komputer Kursi Komputer Racing Kursi Gaming Pink, We' maneh looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan cepet.

OEM / ODM China China Gaming Kursi karo Footrest, Komputer Gaming Kursi, We konfirmasi kanggo umum, kerjasama, win-win kahanan minangka asas kita, bakal filosofi nggawe urip kanthi kualitas, terus berkembang dening kejujuran, Sincerely pangarep-arep kanggo mbangun munggah hubungan apik karo liyane lan liyane pelanggan lan kanca-kanca, kanggo entuk kahanan win-win lan kamakmuran umum.

Nduwe sikap positif lan progresif kanggo narik kawigaten para pelanggan, organisasi kita terus-terusan nambah solusi kanthi kualitas sing cocog kanggo memenuhi syarat para pembeli lan luwih fokus ing safety, linuwih, prasyarat lingkungan, lan inovasi rega murah kanggo China HS-112 High Quality High- Kursi Gaming Kelas / Kursi Game Komputer / Kursi Gamer kanggo Play Gaming, Perusahaan kita ngeyel babagan inovasi kanggo ningkatake kemajuan organisasi sing lestari, lan nggawe kita dadi pemasok berkualitas tinggi domestik.

Rega murah kanggo Kursi Gaming China, Kursi Racing, Kualitas paling apik lan asli kanggo spare parts minangka faktor sing paling penting kanggo transportasi. Kita bisa uga tetep nyedhiyakake bagean asli lan kualitas apik sanajan entuk bathi sithik. Gusti Allah bakal mberkahi kita kanggo nindakake bisnis kebecikan ing salawas-lawase.

gaming Chair GF8039 (3)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita