Pc Kantor Racing Komputer Reclining Kulit Silla Gamer Kursi Gaming Kuning Kuning

Katrangan singkat:

Fitur

  • Pc Office Racing Komputer Reclining Kulit Silla Gamer Kursi Gaming Kuning Kuning(GF6045)
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • Lift gas Kelas 4 80mm, Base Metal 350mm, lan kastor nilon 60mm.
  • Nylon Baking varnish armrests lan dhasar jog

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket Pengiriman: 85X65X32CM
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Kaluwihan kita yaiku rega sing suda, tenaga kerja penjualan produk dinamis, QC khusus, pabrik padat, layanan kualitas unggul kanggo Suplai OEM China Kursi Game E-Sport Murah sing bisa diatur kanthi kualitas dhuwur, Kita wis beroperasi luwih saka 10 taun. Kita darmabakti kanggo produk kualitas lan dhukungan konsumen. Sampeyan ngajak sampeyan ngunjungi perusahaan kanggo tur pribadi lan pandhuan bisnis sing luwih maju.
Kursi Balap OEM Supply China, Kursi Kantor, kita ngandelake kaluwihan dhewe kanggo mbangun mekanisme dagang sing saling menguntungkan karo mitra koperasi. Akibaté, kita wis entuk jaringan dodolan global tekan Timur Tengah, Turki, Malaysia lan Vietnam.

Elingi "Pelanggan pisanan, Kualitas luwih dhisik", kita kerja bareng karo para pelanggan lan nyedhiyakake layanan sing efisien lan profesional kanggo Sampel Gratis Kursi Gaming PC Ergonomis Murah Kustom Ergonomis Komputer Komputer Cadeira Silla Gamer Kursi Sedia RGB LED Racing Gaming Chair, Saiki kita wis ngalami fasilitas manufaktur kanthi luwih saka 100 buruh. Dadi kita bisa njamin wektu timbal sing cendhak lan jaminan kualitas sing apik.
Kursi Gaming China sing laris, Kursi Gaming Respawn, Kita tindakake karir lan aspirasi generasi sepuh kita, lan kita semangat kanggo mbukak prospek anyar ing lapangan iki, We nandheske ing "Integritas, Profesi, Win-win Cooperation" , amarga kita duwe serep kuwat, sing partners banget karo garis manufaktur majeng, kekuatan technical KALUBÈRAN, sistem pengawasan standar lan kapasitas produksi apik.
gaming Chair GF6045 (3)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita