Dhuwur Back Modern Swivel Luwes Dhuwur Racing Ergonomic Kulit Kantor Gaming Kursi Kanggo tukang game

Katrangan singkat:

Fitur

  • Kursi Gaming Kantor Kulit Ergonomis Modern Dhuwur Putar Modern Kanggo Gamer (GF6044)
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (bisa diatur munggah lan mudhun)
  • Lift gas Kelas 4 80mm, Base Metal 350mm, lan kastor nilon 60mm.
  • Nylon Baking varnish armrests lan dhasar jog

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket Pengiriman: 85X65X32CM
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Tanggung jawab peringkat kredit sing apik banget lan apik banget minangka prinsip kita, sing bakal mbantu kita ing posisi paling dhuwur. Adhering menyang tenet saka "kualitas dhisikan, panuku paling dhuwur" kanggo Grosir Diskon China Hot Sale Work Komputer Swivel Kursi Kantor Kursi Gaming Kursi Gaming karo Leg Support, Kita wis manteb ing ati sing kita bisa kurban produk kualitas dhuwur lan solusi ing rega resonable, unggul sawise - Dhukungan dodolan menyang para pembeli. Lan kita bakal mbangun jangka panjang sing sregep.
Diskon Grosir Furnitur China, Perabot Kantor, Kita ngrampungake iki kanthi ngekspor wig langsung saka pabrik kita dhewe kanggo sampeyan. Tujuan perusahaan kita yaiku kanggo njaluk pelanggan sing seneng bali menyang bisnis. Kita Sincerely ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak. Yen ana kesempatan, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita!!!

Peralatan sing dikelola kanthi apik, tenaga kerja pakar, lan layanan ahli sawise dodolan sing luwih apik; Kita uga minangka kulawarga gedhe sing manunggal, sapa wae sing netepi nilai perusahaan "penyatuan, dedikasi, toleransi" kanggo Pabrik sing disedhiyakake China Wahson Ngatur Kursi Game Balap Game Komputer PC, Konsep kita biasane mbantu nyedhiyakake kapercayan saben pembeli kanthi penawaran panyedhiya paling jujur ​​kita, lan produk tengen.
Pabrik diwenehake Kursi Gaming China, Kursi Kantor, Kita ngrampungake iki kanthi ngekspor wig langsung saka pabrik kita dhewe kanggo sampeyan. Tujuan perusahaan kita yaiku kanggo njaluk pelanggan sing seneng bali menyang bisnis. Kita Sincerely ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak. Yen ana kesempatan, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita!!!

gaming Chair GF6044 (3)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita