Murah Dhuwur mburi Grosir Komputer Gaming Kursi Kantor PC tukang men game Racing Kursi Gaming Kulit Ergonomic

Katrangan singkat:

Fitur

  • Kursi Kantor Komputer Game Komputer Gamer Balap Ergonomis Kulit Kursi Game Komputer Kursi Kantor Kursi Komputer Kursi Kantor Kursi Komputer Kursi Kantor
  • Tangan sing bisa dipindhah sing dilipat
  • Amply empuk kalebu armrests (nyetel munggah lan mudhun)
  • Lift gas kelas 3 100mm kanthi tutup 3 lapis, dasar nilon 300mm & Kastor Nilon
  • Sandaran tangan nilon berlapis kain PU & bolong

Detail Produk

Tag produk

Ukuran produk (L x W x H): 66 x 70 x 125 cm

Pengiriman & Paket
Flat dikempalken ing 1 kartun karo instruksi gampang kanggo ngumpul
Bobot pengiriman: 21/24KGS
Ukuran Paket: 68*32*59 CM
Minangka sampel, kita bisa kurban sampel free

Bisa dadi tanggung jawab kita kanggo nyukupi kabutuhan lan sukses ngladeni sampeyan. Kesenengan sampeyan minangka ganjaran sing paling gedhe. Kita wis nggoleki priksa kanggo ekspansi gabungan kanggo Quots for China Office Affordable High Back PU Leather 180 Degree Computer Racing PC LED Ergonomic Gamer Gaming Chair, Minangka manufaktur lan eksportir sing unggul, kita ngapresiasi status sing apik ing pasar internasional. , utamane ing Amerika lan Eropa, amarga biaya sing paling apik lan wicaksana.

Kutipan kanggo Kursi Gamer China, Kursi Gaming Lipat, Kita menehi rega murah nanging ora bisa dikalahake lan layanan sing paling apik. Sugeng rawuh kanggo ngirim conto lan dering warna kanggo kita .Kita bakal ngasilake barang miturut panjaluk sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing sembarang solusi kita nyedhiyani, elinga kanggo aran gratis kanggo hubungi kita langsung liwat mail, fax, telpon utawa internet. Kita wis teka ing kene kanggo mangsuli pitakon sampeyan wiwit Senin nganti Setu lan ngarepake kerja sama karo sampeyan.

We Yahoo kanggo mangerteni disfigurement kualitas dhuwur ing generasi lan nyedhiyani layanan paling efektif kanggo domestik lan luar negeri klien sepenuh ati kanggo ODM Produsen China Komputer Kursi Mesh Racing Meja Scorpion Gaming Cockpit PC Gamer Gaming Kursi Kantor Komputer, Kita mung ora mung nyedhiyani kualitas dhuwur. kanggo pelanggan, nanging sing luwih penting yaiku layanan sing paling apik lan rega sing kompetitif.

ODM Produsen Kursi Gaming China, Kursi Gaming ing Kursi Kantor, Kanthi dhukungan saka para profesional sing berpengalaman, kita nggawe lan nyedhiyakake produk sing paling apik. Iki dites kualitas ing macem-macem kesempatan kanggo mesthekake mung sawetara sampurna dikirim menyang pelanggan, kita uga ngatur Uploaded miturut kabutuhan pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

gaming Chair GF8057 (3)

Requirements OEM

OEM Requirements

Kemasan Produk

Product Packaging

Bengkel Quality Control

Quality-Control-workshop

SERTIFIKAT

EN1335 CERTIFICATE1

SERTIFIKAT EN 1335

EN1335 CERTIFICATE2

SERTIFIKAT EN 1335

Rosh CERTIFICATE

SERTIFIKAT ROSH

BSCI

BSCI CERTIFICATE


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita